GranVital

NE ZABORAVI: Iskoristi kupon “granvital20” za -20% popusta na narudžbu veću od 81€!

#1 IZBOR Protiv Bolova U Hrvatskoj.

5/5

Bol u koljenu

"Imao sam problem i strašnu bol u koljenu. Nakon prve aplikacije Ball rollera bol se smanjila, a redovnim korištenjem ubrzo u potpunosti nestala!"

Marko

5/5

Zglobovi i koljena

"Imam 58 godina. Ball-roller mi pomaže za zglobove i koljena, osjećam olakšanje kod hodanja i napora nogu"

Darko

5/5

Umorne noge

"Losionom mažem noge prije spavanja, pomaže mi puno protiv umora i boli"

Marica

4.5/5

Išijas i upale

"Imam kronične upale i išijas. Koristim sva tri proizvoda. Pomekad nakon upotrebe ostaje bol, ali je puno manja. Mogu reći da sam izrazito zadovoljna"

Renata

5/5

Izdržljivost

"Koristim sprej protiv upala mišića i prije svakog treninga za veću izdržljivost. Primijetio sam pozitivne razlike i zadovoljan sam proizvodom"

Ivan

5/5

Trčanje

"Vrlo jednostavan proizvod i odličan za primjenu. Pomaže kod trčanja i protiv bolova. Preporučam"

Stjepan

5/5

Masaže

"Koristim losion i ponekad sprej kod masaža, osjećam se lakše drugi dan. Ako se javi neka svaodnevna bol proizvodi su brzo rješenje"

Iva

5/5

Pomaže mi

"Pozdrav! Prvo sam počela koristiti ball-roller za zglobove i bilo mi je bolje. Zatim sam probala mazati i na tetive, te mi je također pomoglo. Nakon dužeg perioda korištenja bol je puno manja, a ono što je najvažnije meni, djeluje dosta brzo i mogu računati da će mi pomoći. Preporuke"

Nikolina

5/5

Bol u leđima

"Radim fizičke poslove i svaki dan me bole leđa i ruke najviše. Probao sam Granvital i svida mi se. Supruga mi maže leda sa ball-rollerom i osjećam veliko olakšanje baš na ledima. Zasad nisam našao bolje, tako da ću nastaviti koristiti"

Filip