GranVital

NE ZABORAVI: Iskoristi kupon “granvital20” za -20% popusta na narudžbu veću od 81€!

Iskustvo Sa Proizvodima

“ Imao sam problem sa koljenom. Bol je bila izrazito oštra i neočekivana i mučila me mjesecima. Magnetna rezonanca pokazala je samo istegnuće prednjeg križnog ligamenta. Tada sam saznao za GranVital i upoznao vlasnika. Prilikom prve aplikacije Ball-Rollera bol je u potpunosti nestala! Svakodnevno koristim Granvital proizvode, jer mi pomažu protiv bolova i kod povećanja sportskih rezultata. Nudim besplatne konzultacije ako Vas zanima više informacija"

Marko Brkanić

marko brkanic
marko brkanic
marko brkanic
marko brkanic

Fizikalna Membranska Tehnologija – Physioboost

Tehnologija koristi vlastitu napetost površine kože za aktiviranje funkcionalnosti i metaboličkih procesa tijela. Vezivna tkiva (Fascije) i energija se oslobađaju isključivo na fizičkoj razini. Ovaj je način djelovanja jedinstven, jer se fizikalnom membranskom tehnologijom poboljšava mobilnost, izdržljivost, regeneracija tijela, te ublažavaju ili uklanjaju bolovi, grčevi i napetosti.

tehnologija

Nekoliko Internih Tehnologija

Tehnologije u našem laboratoriju temelje se na fizici i geologiji. Naši su programeri već dugi niz godina uronjeni u te “svijetove” i radeći na širokom spektru procesa kroz znatiželju i zanimanje. Naš je tim posebno impresioniran bio i kvantno fizikalnim procesima.

Prije nekoliko godina, tim GranVitala zapitao se kako mnogo malih impulsa može napraviti veliku razliku. Napokon smo uspjeli odgovoriti na ovo pitanje u vezi s našom idejom proizvoda i vrlo smo ponosni što GranVital proizvode sada možemo ponuditi na tržištu.

Naše tehnologije ugrađene su u sami proizvod kako bi razvile način djelovanja s proizvodom kroz ljudsku kožu. Pri tome se javljaju mikro podražaji. Učinak interakcije mišića s fizičkom tehnologijom sličan je masaži terapeuta. Tehnologija koristi unutarnju napetost površine kože za aktiviranje kože.

Proizvedeno u Njemačkoj – Od dobavljača i partnera za obradu zahtijevamo najviši standard kvalitete.

Vezivno Tkivo

Fascije (Vezivna Tkiva) Su Ono Što Naše Tijelo Drži Zajedno.

Naši proizvodi imaju posebno pozitivan utjecaj na fasciju (vezivno tkivo). Fascija je posebno vezivno tkivo sastavljeno od elastičnih vlakana. Naši proizvodi podržavaju fasciju kao rijetko koji drugi proizvodi i napajaju fasciju energijom i informacijama.

Vezivno tkivo (fascija) je ono što naše tijelo drži povezano u svojoj unutrašnjosti. To je zapravo skupina elastičnih vlakana koja podsjeća na jednu napetu mrežu koju čine kolagenska vlakna. Ova struktura, koja je slična paučini, obavija pojedinačne mišiće i organe i komunicira s cijelim tijelom putem živčanih receptora. Vezivna tkiva ili “fascije” mogu izgubiti svoju elastičnost i strukturu. Ako se fascije slijepe, izazivaju neugodnu bol 🙁

Fascije - Tkivo Života

Fascije su kolagenozno vezivno tkivo koje prožima cijelo tijelo. Zahvaljujući najnovijim istraživanjima stručnjaka danas fascije smatraju čudom. To je tajanstvena mreža u tijelu koja obuhvaća sve naše mišiće i organe. Imaju veliko značenje za mišićno-koštani i imunološki sustav.

1. Najnovija istraživanja pokazuju da fascije igraju ključnu ulogu kod problema u leđima, jer kada su fascije zadebljane ili zaljepljene, uzrokuju bol. Fascije prožimaju tijelo poput trodimenzionalne paukove mreže.

2. Bez ovog “unutarnjeg oklopa” sastavljenog od tankih slojeva vezivnog tkiva, mišići bi se jednostavno razlili poput čvrstog sirupa. Fascije omotavaju i podupiru organe, osiguravaju zdravo držanje tijela i čvrstu siluetu. One utječu na poboljšanje rezultata sportaša.

3. Fascije mogu izgubiti svoju elastičnost i strukturu. Ako se slijepe, odnosno “rasčijaju” izazivaju neugodnu bol, pogotovo u leđima.

Kakve Veze Imaju Fascije S Napetošću I Bolovima?

Adhezija fascije izraz je za promjenu vezivnog tkiva, što se može percipirati kao napetost ili kao bolan taktilni nalaz – posebno na takozvanim okidačkim točkama. Napetosti se može suprotstaviti terapijom i treningom fascije.

Što Su Točno Lijepljene Fascije?

Fascije često postaju matirane i ljepljive zbog nedostatka ili nepravilnog kretanja. Preopterećenje također može dovesti do slijepljenih fascija. Kad se fascije lijepe, ograničena im je sposobnost klizanja. To se događa kada se naš sustav napetosti i opuštanja više ne regulira pravilno. Kronično je povećana osnovna napetost. To onda može dovesti do otvrdnjavanja mišića. Kao rezultat, limfna tekućina može se transportirati samo u ograničenoj mjeri, a fibriogen koji sadrži, neaktivno ljepilo za tkivo koje se koristi za saniranje ozljeda, pretvara se u fibirin i tako pokreće postupak ljepljenja.

Mogu Li Proizvodi Pomoći?

GranVital proizvodi razvijeni su u suradnji s liječnicima i fizioterapeutima i sada se koriste u praksi kao podrška terapiji fascije za ciljano liječenje ljepljive i poremećene fascije.